Parkering

Der er til daglig parkering nede ved anlægget foran lille bane og dens ryttergård

Til løb vil der være skiltet med parkering.

Kiosk

Vores lille kiosk i klubhuset, har åbent til træning og til alle løb, dog er der lukket til torsdags træning for køb af mad, så husk lige madpakken på torsdage.

I kiosken tilbyder vi mad som pølser,pomfritter,toast og nuggets.

Sodavand, flaskevand & øl. Der er altid kaffe på kanden og enkelte dage også lidt kage..🙂

Der er også lidt til den søde tand samt is fra Hjem-is.

Til vores store løb, vil der også være kiosk på bakken.

Alt dette til fornuftige priser og husk at det går til et godt formål, nemlig at vi kan overleve og hygge os med vores hobby og sport.

Tilskuerpladser

Glumsø speedway center kan rumme ca. 700 tilskuere.

Anlægget har bænke og borde ved klubhuset og til højre for dommertårnet, som er til fri afbenytning, de bliver hurtig optaget, så kom i god tid, hvis det er der man vil sidde.

Bakken har et fantastisk udsyn over banen, lige i den rette højde og afstand, her er der kun græs at side på, så tag gerne en campingstol eller tæppe med, men det er på eget ansvar og husk at få det med jer hjem igen.

Affald

Anlægget ligger i et dejligt grønt område, vi ser derfor gerne at der benyttes opstillede skralde spande til alt affald. Skulle der være en skraldespand der trænger til tømning og vi ikke har set den, må der meget gerne gives besked i kiosken.

Toilet forhold

Vores anlæg har 2 stk. dametoilet og 2 stk. herretoiletter begge med badeforhold, disse er beliggende i vestgavlen af Klubhuset.

Der vil i løbet af 2017 blive udvidet med et stort omklædningsrum.

Hund

Der er tilladt af have hund med på anlægget, dog skal den være i snor og ikke være til gene for andre besøgende, der skal benyttes hundeposer på området, da der normalt er mange legende børn i området. Der er skraldespande til disse poser flere steder på området.