Så fik Region Sjællands 1 div. Hold i 85cc kørt endnu en hold match, denne gang i Fjelsted.
Her skulle de møde Fjelsted og Vissenbjerg.
På holdet var Rune, Espen, Malthe og Patrick, alle 4 drenge var klar efter en lang sommerferie, men de skulle godt nok kæmpe. Vissenbjerg smuttede hurtigt fra de to andre hold, men det slog ikke drengene ud, de kunne stadig nå 2 pladsen og der blev kæmpet alt hvad de kunne.
Det gav pote for drengene kom på en 2 plads og sikrede sig derved 1 m...atch point.
Flot kæmpet drenge.
Næste match er lørdag den 19 august i Glumsø.

Rune lavede 2,3,1,1,1 & 2 bonus pint.

Espen lavede 3,1,1,2,2 & 1 bonus point.

Malthe lavede 0,0,0,3,0

Patrick lavede 0,0,1,2,1

Lørdag den 5 august kørte vi semi finaler til EM i Sverige.

Rune lå rigig god på banen og endte på en 7 plads efetr omkørsel om de sidste 3 pladser.

Så nu gælder de selve EM søndag den 6 august, men vi er klar og det håber vi også Rune er. 

Øv øv vi havde bestemt ikke den bedste dag det blev kun til 1 point. og derved kom Rune på en 16 plads. 😞 Rune kunne ikke få starterne til at virke. Banen var meget tør så kan kunne ikke få fat i noget belægning. Maskinen kørte super stærkt. Den har aldrig kørt så stærkt før. Men det var som om at den bare ikke kunne få fat fra starten af og til første sving. Så nu må det vægt klodser på igen. 😀 men det har været en dejlig oplevelse og vi har alle meget med hjem som vi kan bruge. Tusind tak til alle jer som havde taget turen til Sverige det var så dejligt i kom.

Lørdag den. 8 juli kørte vi semi finaler til VM i Norge.

Så er vi hjemme igen efter en fantastisk oplevelse i Norge.
Desværre fik Rune ikke nok point på kontoen i semi finalen, så han nåede ikke selve VM, men han kæmpede for det og det er det der tæller.
Rune lavede 2,2,3,0,0 = 7 point og det var ikke nok til en plads i finalen.
Det startede ellers så fint og Rune lå på en delt 2 plads men i heat 4 kom han bag ud og ville forsøge at overhale uden om da der ikke var plads inden om, men det kunne man ikke på banen den var simpelthen ...for våd til at han kunne få fat i belægningen, i 5 heat blev han kørt af banen, idet han blev presset ud lige efter sving 2 og ja så var det løb kørt.
Man siger det skal blive skidt før det bliver godt, her var det lige omvendt, men det er der ikke noget at gøre ved.
Rune er nu gået på ferie fra speedway, der skal kobles lidt fra inden turen går til Sverige hvor han forhåbentlig når til selve EM. Vi krydser og håber på det bedste.
Vi havde rigeligt tid til at forberede os til løbet på turen over og fik snakket det igennem på turen hjem, det blev i alt til 1740 km. På landevejen. Stor tak til alle som har støttet op om turen, uden jer havde vi aldrig fået denne oplevelse med i bagagen.

Endnu en speedway weekend er overstået.
Søndag den 11 juni skulle Rune køre om pladserne til VM, EM og DM og han havde sat sig høje mål, håbet om at komme blandt de 4 bedste var sat, ja så var der kun en vej frem gassen i bund 4 runder ud og klar til næste heat.
Da de første 3 heat var kørt var der desværre kun kommet 5 point på kontoen og lang fra nok til at indfri drømmen om en plads til VM og EM, men der var håb hvis Rune gav den gas i de sidste 2 heat.
Jeg skal lige love for at Rune... gav den gas, han kørte yderst tog den lange vej rundt men han havde fart nok i maskinen og ja så var den hjemme.
Det blev til en flot 3 plads med 11 point på kontoen. ( 1,2,2,3,3)
Så nu har Rune kvalificerede sig til VM i Norge, EM i Sverige og DM i Slangerup.
Så nu skal der bare trænes inden næste løb som er i Glumsø på lørdag den 17 juni kl. 10 håber vi ses på banen.

DT 85cc 3.div match på Glumsø Banen d. 27-05-2017

Region Sjælland 85cc 3.div kørte sig til 2 point i dag på hjemmebane.. det var flot kørsel fra alle drenge...kanon dag.. 👍👍👍😬😬😬 Villlads med dagens hurtigste tid på 56,7 sekunder.

 

DT 85cc 3.div match i Holsted 20-05-2017

Region Sjælland var denne weekend i Holsted og køre Danmarksturnering.

Det var en tæt match og lige ved og næsten til en sejr... men Holsted trak det længste stå, så det blev til an flot 2 plads og 2 point.. flot kørt Drenge

Fritte Cup 85cc 2017 gruppe A-B-C-D 18-05-2017

Villads Nagel Fra Glumsø var eneste der var repræsenteret fra Glumsø GSP i dette løb. Erik Gundersen var en del af løbet og stod for opvarmningen inden starten gik.. Herligt.. :-) 

Det var et hårdt ræs, da de 16 kørere var et blandet felt af 1-2-3 div. kørere, men villads gjorde det flot og kørte sig i finalen til C guppen. Her blev det til en 3 plads og dermed podie.. super flot kørt, da det er hans første år på 85cc.

Villads en står til venstre på 3 placering på podiet.

1. div DT-match d. 13-05-2017 på Glumsø banen 13-05-2017

Idag var RS 1 div 85cc hold uden og køre på 1 af deres 2 hjemmebaner. "Glumsø speedway bane"det blev til 1 match point

 

3. div DT-match d. 13-05-2017 på Glumsø banen 13-05-2017

Årets første hjemmematch for Region Sjælland bød på en tæt match mellem de fire hold Region Sjælland-Holsted-Grindsted-Esbjerg.

Der blev kørt rigtig flot og det blev til 1 matchpoint til Region Sjælland.. Vi glæder os til d. 27-05-2017 kl. 10.00 hvor der igen skal køres på hjemmebane..

Søndag den 7 maj blev der kørt DM Kval på Uhre banen og Fra Glumsø stillede Malthe og Rune op.

Malthe var i gruppe 1, og endte med at skulle ud i omkørsel om de sidste pladser til DM Semi.

Rune var i gruppe 2 og endte på en 5 plads.

Begge drenge klarede det super flot og er begge videre til DM Semi som er den 10 juni i Randers.

Glumsø speedway ønsker begge drenge held og lykke.

Landskamp Danmark - Sverige

Rune Thorst fra Glumsø speedway er med på det Danske landshold, Rune har siden 2014 kørt på 85cc, inden der kørte han micro i 3 år.

 

Søndag aften landende vi så i DK igen efter en skøn weekend i Sverige.

Lørdag blev der kørt test landskamp i Västervik, det var koldt og blæsende, en enkelt sne/regn byge skulle da også lige ind over banen midt i det hele, men det slog ikke drengene ud. De gav den alle gas og vi endte med at slå Svenskerne med 51 – 44.

Det var Runes første Test landskamp, og jeg må sige han klarede det flot, det blev til 4 point (3,0,0,1) Det var ikke så mange point der kom på kontoen men det var godkendt.

Det var tydeligt at se at det vi har øvet med Rune omkring hans starter, DET VIRKER, det var så dejligt at se, han kom fint rundt på den lille bane, så det var godt at vi havde fået trænet på den lille bane i Glumsø Inden vi skulle afsted.

Søndag gik det løs i Målilla, her endte de danske drenge også med en flot sejer på 59 – 36 mod Sverige, super flot.

Her blev det til 5 point (2,1,2,0) fra Rune det var en meget utidig bane, og flere af drengene havde rigtig svært ved at finde rundt på den, det blev også til en del styrt, men heldigvis for os blev Rune på maskinen.

Igen kunne vi se at Runes starter var blevet bedre, det er så dejligt at se når det man arbejder med virker som det skal, der er stadig lang vej til de sidder lige i skabet, men når bare vi kan se det virker og Rune kan se og mærke at det virker, ja så bliver man så glad.

Målet for 2017 er at få 100% styr på starterne og så skal Rune finde troen på sig selv, han er en dygtig speedway kører, som godt kan, han har en flot køre stil og ligger godt på banen. Så han skal bare tro lidt mere på sig selv, blive lidt bisset på banen og ikke trække sig når de gode skubber lidt, men det er jo nok nemmere sagt end gjort.

Men vi kan med sikkerhed sige at det var en dejlig weekend, og vi fik meget godt med hjem i rygsækken som vi kan arbejde videre med.

Resultat fra gruppe A/B

Her måtte der dog en omkørsel til for at finde frem til 3. og 4. pladsen

1.  Marcus Birkemose SMO(Odense) med 15 point ud af 15 mulige

2.  Melf Ketelsen Holsted med 14 point

3.  Casper Henriksson Vetlanda, Sverige 12+3 Point

4.   Mathias Karlsen Vissenbjerg 12+2

5.   Rune Thorst Glumsø 9 point

12. Malthe Vang Fonnesbech 5 point

Mikkel B Cup 2017

Lørdag den 8. april blev sæsonen på Glumsø Speedway Center, for alvor skudt i gang, idet der i traditionens tro blev afholdt sæsonens første løb, nemlig Mikkel B cup.

I 85cc var der 2 grupper. En gruppe A/B og en gruppe B/C.

I gruppe B/C var der tilmeldt 12 kørere, dog med et enkelt afbud.

Resultatet fra denne gruppe blev:

1.   Noah Moos fra Vissenbjerg med 12 point ud af 12 mulige

2.   Villads Nagel Glusmø med 11 point

3.   Bastian Pedersen Vissenbjerg med 10 point

9.   Patrick Kruse Edelborg Glumsø 4 point

10. Sebastian Mayland Glumsø 3 point