HJÆLP GLUMSØ SPEEDWAY

Glumsø speedway har brug for din støtte, så vores mange talenter kan forsætte deres vej til tops i dansk speedway og på verdensplan.
Banens oppustelige sikkerheds barriere er fra 2018 ikke længere godkendt, pga. et nyt tiltag fra FIM og dermed Danmarks Motor Union (DMU), dette blev varslet ved sæson start 2017. Hele sæsonen har Bestyrelsen arbejdet hårdt på en løsning, med fonde, sponsorater og andre tiltag, men har desværre fået afslag på afslag og mangler derfor de min. kr. 175.000,- ind som kræves til en ny af slagsen og uden den kan vi ikke tilbyde de unge at køre på anlægget, hvilket vil være en katastrofe for Speedway sporten her på Sjælland. 
Derfor tilbyder vi nu at erhvervslivet kan være en del af atmosfæren og sikkerheden på Glumsø Speedway Bane, med alle tiders change for at få netop dit firma markedsført, på sikkerheds barrieren. Det er 30 sektioner der har plads til en reklame, som kan ses på lang afstand og prisen er meget attraktiv for selv de små firmaer. Hvert år køres der ca. 10-15 speedwayløb på anlægget, hvor næsten alle klubber i danmark er på besøg med deres tilskuere, som giver ca. 2000 besøgende og tilskuere på anlægget i løbet af en sæson.

Skriv til glumso.speedway@gmail for mere info eller ring til formand Thomas Nagel på tlf: 27626989

Pga. mange arbejdsopgaver på anlægget lukker anlægget ned d. 21-10-2017.

Sidste trænning for ikke medlemmer er derfor tirsdag d. 17-10-2017 fra kl. 16-20

Vedr. sæson 2018 kommer der nærmere info om.

 

Mvh. Bestyrelsen

Du skal da også køre SPEEDWAY

Er det din Søn eller Datter som lige giver det sidste skub på løbecyklen, for at komme først eller er de bare vilde med fart og spænding, så giv denne video en chance og klik ind på speedway Kids eller www.glumsospeedway.dk og kontakt formanden for mere info.... Vi byder alle velkommen store og små, unge eller ældre.. ræs er for alle aldre.. Glumsø speedway er for hele familien.. håber vi ses snart.. :-)

Til alle medlemmer, støttemedlemmer og frivillige hjælpere samt tilskuere og alle Glumsø´s borgere og motor interesserede, velkommen til år 2017. Året 2017 byder på rigtig meget ræs, der er hele 2 hold i 500cc, henholdvis 1 og 2. division og et nyt tiltag, da vi har fået et Ungdoms samarbejde med Slangerup Speedwayklub, hvor der er dannet en fælles klub, kaldet Region Sjælland, den vil i 2017 repræsentere 3 forskellige divisioner i 85cc Danmarksturneringen, så hold øje med kalenderen når den bliver frigivet på denne side og kom ned og se noget godt ræs i 2017.....

HUSK at indmelding i klubben for ALLE medlemmer og støttemedlemmer skal i 2017 ske med nuværende medlems/licensnr på :

http://klubmedlemskab.dmusport.dk/